}); 10 Πολύτιμες Οδηγίες Για Μακροζωία - Modern Greek Woman

10 Πολύτιμες Οδηγίες Για Μακροζωία

Στα γενέθλια οι ευχές που προτιμάμε να λέμε είναι «χρόνια πολλά» ή «να τα εκατοστίσεις». Αν θα τα εκατοστίσουμε τελικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χέρι μας. Παρακάτω θα μάθετε τις 10 πιο πολύτιμες οδηγίες για να επιτύχετε μακροζωία!


ΥΠΕΡΗΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ


Οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει την αύξηση του προσδόκιμου ζωής των ανθρώπων στο πέρασμα του χρόνου. Είναι σε πολύ ευχάριστη θέση να μας πουν ότι όσο περνάει ο καιρός οι άνθρωποι θα ζουν όλο και περισσότερα χρόνια. Δεν υπάρχει καμία μυστική «συνταγή» που θα μας βοηθήσει να το επιτύχουμε αυτό.


Άλλωστε, από την αρχή του κόσμου ο άνθρωπος προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας. Έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν ελιξίρια αιώνιας νεότητας, μαγικά φίλτρα, φάρμακα ακόμα και τροφές που από μόνες τους θα οδηγήσουν στο να τα εκατοστίσετε. Αν κάποιος σας υποσχεθεί κάτι τέτοιο, έχετε κάθε δικαίωμα να γελάσετε – άλλωστε το γέλιο είναι θεραπευτικό!

Αν είστε Έλληνας, αναμένεται ότι θα ζήσετε 78,1 χρόνια κατά μέσο όρο! Παρ’ όλα αυτά οι ειδικοί τονίζουν ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να ζήσει 100 χρόνια και ότι, αν καταφέρετε να τα φτάσετε, τότε μπορείτε να ελπίζετε και σε άλλα 20! Αυτό το τελευταίο, αν και σπάνιο, δεν είναι ακατόρθωτο, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, μετά τα 95 μειώνεται η «ταχύτητα» με την οποία λειτουργεί ο οργανισμός και έτσι το να γίνετε υπεραιωνόβιοι μοιάζει ένας δυνατός στόχος!

«Ο τρόπος με τον οποίο θα γεράσουμε θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα έχουμε ζήσει».

Αριστοτέλης


Ύστερα από επιστημονικές έρευνες και μελέτες από ανθρώπους που έχουν ζήσει πολλά χρόνια, και από την άλλη στην αναζήτηση των παραγόντων που εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία και την ζωή, βλάπτουν δηλαδή ζωτικά όργανα, καρδιά, πνεύμονες νεφρά και ήπαρ σας παραθέτουμε τα όπλα για να τα εκατοστίσετε:
  1. Ασκήστε το μυαλό σας. Ανατρέξτε στο άρθρο Εξασκείστε Το Μυαλό Σας Για Μακροζωία.
  2. Κάντε συχνά τσεκάπ.
  3. Τρώτε μεσογειακά. Διαβάστε το άρθρο Μεσογειακή Διατροφή.
  4. Γυμναστείτε.
  5. Προλάβετε τα ατυχήματα.
  6. Πιείτε ένα ποτήρι αλκοόλ την ημέρα. Ενημερωθείτε στο άρθρο Πιείτε Κι Ένα Ποτηράκι.
  7. Κόψτε το κάπνισμα. Το άρθρο Κόψτε Το Κάπνισμα ίσως σας βοηθήσει.
  8. Κοιμηθείτε, αλλά με μέτρο. Αν θέλετε ανατρέξτε στα άρθρα Πρέπει Να Κοιμόμαστε Το Μεσημέρι Ή Μήπως Τελικά Όχι; Και στο Έχετε Να Κοιμηθείτε Με Τον Σύζυγο Από Τότε Που Γεννήσατε;
  9. Χάστε κιλά. Θα σας βοηθήσουν τα άρθρα Πώς Πρέπει Να Τρώμε, Συνταγές Χωρίς Ενοχές και Πώς Να Χάσεις Κιλά Με Το Περπάτημα.
  10. Καλή σεξουαλική ζωή.

Μην ξεχνάτε. Η επιλογή είναι δική σας για το πώς θα ζήσετε. Σημασία λοιπόν έχει η ποιότητα ζωής και όχι τόσο η ποσότητα. Ακολουθήστε αυτές τις πολύτιμες οδηγίες και σας εύχομαι μακροζωία και να τα εκατοστίσετε!
10 Πολύτιμες Οδηγίες Για Μακροζωία 10 Πολύτιμες Οδηγίες Για Μακροζωία Reviewed by Modern Greek Woman on Νοεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.