}); 21 Συμβουλές Feng Shui Για Αγάπη, Ευτυχία Και Πλούτο - Modern Greek Woman

21 Συμβουλές Feng Shui Για Αγάπη, Ευτυχία Και Πλούτο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Feng Shui (φενγκ σούι) για να στοχεύσετε σε ορισμένους τομείς της ζωής σας όπως είναι η αγάπη, η ευτυχία και ο πλούτος, και να τους βελτιώσετε.

Το Feng Shui είναι μια αρχαία σοφία που υπάρχει από εκατοντάδες χρόνια πριν. Είναι ένας τρόπος να αναλυθούν οι σχέσεις μεταξύ του χρόνου, του χώρου και της ανθρωπότητας. Είναι ένας τρόπος ζωής και μπορεί να εφαρμοστεί στον οποιοδήποτε ανεξάρτητα από την πεποίθηση που έχει.

ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ LUO PAN FENG SHUI ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ

Είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό, όμως απλοϊκό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Δεδομένου ότι είναι ανέξοδο ο καθένας μπορεί να το εφαρμόσει μέσα στο σπίτι του. Είναι γρήγορο και εύκολο να το κάνει κανείς όταν το μάθει, και δεν είναι πολύ χρονοβόρο.



Παρακάτω είναι τρεις τομείς της ζωής, όπου το φενγκ σούι μπορεί να βοηθήσει.

ΑΓΑΠΗ

Το Feng Shui παρέχει ατελείωτη βοήθεια όσο αφορά την αγάπη. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε αγάπη από άλλους, να βελτιώσει την επικοινωνία και την σεξουαλική σας ζωή με τον σύντροφό σας και ακόμη να σας βοηθήσει να αγαπήσετε το εαυτό σας. Μια καλή κρεβατοκάμαρα φενγκ σούι, είναι μια κρεβατοκάμαρα που σας προσκαλεί, σας δελεάζει, σας διεγείρει αλλά και ηρεμεί ταυτόχρονα. Είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο να βρίσκεσαι εκεί μέσα, έστω και όταν βρίσκεστε εκεί για έναν ολιγόωρο ύπνο, για έναν βραδινό ύπνο ή για να κάνετε παθιασμένο έρωτα! Διαβάστε πώς θα το πετύχετε αυτό:

ΑΓΑΠΗ ΚΑΡΔΙΕΣ

1. Βγάλτε την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή τον εξοπλισμό γυμναστικής από την κρεβατοκάμαρά σας.

2. Ανοίγετε τα παράθυρα συχνά ή χρησιμοποιήστε έναν ιονιστή καλής ποιότητας για να κρατήσετε τον αέρα φρέσκο και γεμάτο οξυγόνο.

3. Προσπαθήστε να έχετε διάφορα επίπεδα φωτισμού στην κρεβατοκάμαρά σας, ή χρησιμοποιήστε έναν διακόπτη ντίμερ για να ρυθμίζετε την ενέργεια αναλόγως.

4. Χρησιμοποιήστε απαλά χρώματα για να καταφέρετε να έχετε μια καλή ισορροπία στην κρεβατοκάμαρά σας.

5. Επιλέξτε τις εικόνες και τα κάδρα για την κρεβατοκάμαρά σας σοφά, δεδομένου ότι οι εικόνες φέρνουν ισχυρή ενέργεια.
΄


6. Ακολουθήστε τις βασικές οδηγίες φενγκ σούι για το κρεβάτι σας, οι οποίες είναι:
- Έχετε το κρεβάτι σας εύκολα προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές,
- Έχετε δύο κομοδίνα (ένα σε κάθε πλευρά)
- Αποφύγετε το κρεβάτι σας να βρίσκετε σε μια απευθείας γραμμή με την πόρτα.

7. Έχετε όλες τις πόρτες της κρεβατοκάμαρας κλειστές τη νύχτα, τις πόρτες της ντουλάπας, τα συρτάρια, τη πόρτα του λουτρού κρεβατοκάμαρας και τη πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

ΕΥΤΥΧΙΑ

Σύμφωνα με το φενγκ σούι, εάν δεν έχετε αρκετή χαρά τότε η ροή του τσι (chi) είναι εκτός ισορροπίας. Το φενγκ σούι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να προσφέρει περισσότερο κέφι και ευτυχία στη ζωή σας επειδή βελτιώνει τη ροή της ευεργετικής ενέργειας. Παρακάτω δίνονται κάποιες συμβουλές για την ύπαρξη ευτυχίας με το φενγκ σούι.

ΕΥΤΥΧΙΑ

1. Αφαιρέστε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι σας. Κάντε το ως ένα τελετουργικό για να αφήσετε το στρες από την δουλειά, την κίνηση στους δρόμους και την κακή μέρα που είχατε.

2. Καθαρίστε τον χώρο του σπιτιού σας από την ακαταστασία. Η ακαταστασία αναστατώνει τη ζωή σας. Όταν είναι υπερβολική, αισθάνεστε στρεσαρισμένοι για τα πάντα. Δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά σας, σημαντικά γράμματα ή λογαριασμοί, τη σωστή ζώνη του παντελονιού σας ή ένα λατρεμένο ενθύμιο. Η ακαταστασία δημιουργεί χάος και εμποδίζει τη δυνατότητά σας να ηρεμήσετε.

3. Κάντε μια σωστή ανακατάταξη διαχωρίζοντας τα πράγματα τα οποία σας θλίβουν εδώ και καιρό. Ώστε να αφαιρέσετε την αρνητική ενέργεια, τη θλίψη, το φόβο, το θυμό ή τις απογοητεύσεις από τον περασμένο χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσετε το χώρο σας.

4. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με άφθονο φως, φρέσκο αέρα και πρασινάδα. Ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα και προσκαλέστε τη φύση μέσα. Καθώς η νύχτα πλησιάζει, αποφύγετε το έντονο φως για τουλάχιστον μια ώρα πριν πάτε για ύπνο.


5. Κοιμηθείτε περισσότερο δημιουργώντας ένα ευχάριστο μέρος για να ξεκουράζεστε τα βράδια. Δείτε τις συμβουλές ''αγάπης'' παραπάνω.

6. Επιλέξτε τα χρώματα που σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Ενσωματώστε μπλε, λεβάντα, πράσινο, ροδακινί και άλλους κατευναστικούς γήινους τόνους στο σπίτι σας.

7. Οι χαλαρωτικοί ήχοι της φύσης δημιουργούν ένα ήρεμο περιβάλλον. Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής φυσικών ήχων, όπως απαλά κύματα, ρεύματα βουνών, κελάηδισμα πουλιών ή ένα απαλό αεράκι ανάμεσα στα δέντρα. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο Google για χαλαρωτική μουσική όπως π.χ. chill out relaxation music, θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας ηρεμήσει. Θα σας χαλαρώσει και θα επιβραδύνει τους χτύπους της καρδιά σας.



ΠΛΟΥΤΟΣ

Το καλό φενγκ σούι, επιβεβαιώνουν οι παλαιοί διδάσκαλοι, δεν σας φέρνει πλούτο εάν δεν αγωνιστείτε για αυτόν, αλλά σας δίνει την απαραίτητη υποστήριξη για να επιδιώξετε τον πλούτο και την τύχη σας. Σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε διάφορες θεραπείες φενγκ σούι για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον - και στο σπίτι και στο γραφείο - που θα σας ενισχύσει και θα προσελκύσει τις ενέργειες της ευημερίας και του πλούτου. Υπάρχουν πολλές απλές και εύκολες συμβουλές χρημάτων Feng shui και προϊόντα για χρήση στο χώρο σας για ισχυρή ενέργεια του πλούτου.

ΠΛΟΥΤΟΣ ΛΕΦΤΑ

1. Σιγουρευτείτε ότι έχετε μια ισχυρή φενγκ σούι εξώπορτα. Προστατέψτε την, εάν είναι απαραίτητο, με τα σύμβολα της προστασίας, της αφθονίας και της καλής τύχης.

2. Έχετε το σπίτι και την επιχείρησή σας χωρίς ακαταστασία. Ένας ακατάστατος χώρος δεν μπορεί ούτε να προσελκύσει, ούτε να κρατήσει την ενέργεια του πλούτου.

3. Εντοπίστε την 'περιοχή των χρημάτων' σας και φροντίστε την σωστά. Εάν ένα τμήμα της 'περιοχής πλούτου' σας λείπει, ή εάν η 'περιοχή πλούτου' σας είναι στο μπάνιο, σιγουρευτείτε να το διευθύνετε με τις κατάλληλες θεραπείες.

4. Εκθέστε σύμβολα Feng shui στο περιβάλλον σας που σας διεγείρει πλούτο και αφθονία. Αυτό μπορεί να είναι είτε κλασσικά σύμβολα, όπως o Βάτραχος Πλούτου, παραδείγματος χάριν, είτε το δικό σας αντιπροσωπευτικό σύμβολο ενέργειας πλούτου.



5. Ο κρύσταλλος Citrine (Κιτρίνης) είναι πολύ γνωστός για την προσέλκυση του πλούτου. Επίσης μια πολύ δημοφιλής πέτρα πλούτου Feng shui είναι ο πυρίτης. Μπορείτε να βάλετε αυτούς τους κρυστάλλους σε ένα 'δέντρο χρημάτων φενγκ σούι' στη 'μεριά του πλούτου' σας στο σπίτι ή στο γραφείο, για παράδειγμα.

6. Χρησιμοποιείστε σιντριβάνια. Είναι μια πολύ ισχυρή θεραπεία φενγκ σούι για να προσελκύσει την ενέργεια του πλούτου και φρέσκο τσι (chi) (ή σύμβολα που αναπαριστούν σιντριβάνια). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εικόνες νερού που ρέει - καταρράκτες, θάλασσες, ποτάμια, κλπ είναι επίσης πολύ καλά, καθώς το νερό είναι ένα σύμβολο του πλούτου.

7. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τακτικά τη ροή του τσι (chi) στο σπίτι σας και στο γραφείο σας. Μία φρέσκια και ισχυρή ροή του τσι, σε συνδυασμό με διάφορα σύμβολα πλούτου Feng shui, πρέπει να είναι ο στόχος σας, αν είστε επικεντρωμένοι στην προσέλκυση της ενέργειας του πλούτου και της αφθονίας.


Διαβάστε τι μπορεί να κάνει η γυναίκα - νοικοκυρά για να βγάλει από την ζωή της το αδιέξοδο της καθημερινής ρουτίνας για να μην είναι μονότονη η ζωή της στο άρθρο Η Γυναίκα Δεν Είναι Μόνο Νοικοκυρά Στο Γάμο.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές φενγκ σούι μπορείτε να προσελκύσετε αγάπη, ευτυχία και πλούτο, αρκεί να σιγουρευτείτε ότι καθαρίζετε την ακαταστασία και τοποθετείτε τα αντικείμενα με ακρίβεια στο χώρο σας.
21 Συμβουλές Feng Shui Για Αγάπη, Ευτυχία Και Πλούτο 21 Συμβουλές Feng Shui Για Αγάπη, Ευτυχία Και Πλούτο Reviewed by Modern Greek Woman on Οκτωβρίου 31, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.