}); Διαλέξτε Το Σωστό Χρώμα Μαλλιών - Modern Greek Woman

Διαλέξτε Το Σωστό Χρώμα Μαλλιών

Γνωρίζοντας περισσότερα για το πιο χρώμα σας ταιριάζει, θα σας γεμίσει σιγουριά και καλή ψυχολογία. Πιθανόν να σας έχει απασχολήσει πολύ η επιλογή χρώματος του μαλλιού σας. Μην ανησυχείτε, όλοι οι σπουδαίοι κομμωτές δουλεύουν για μια ελκυστική δημιουργία.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΞΑΝΘΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα χρώματα έχουν θερμοκρασία και συναίσθημα.



Καφέ: Είναι μέλος της οικογένειας των ζεστών χρωμάτων. Είναι προσαρμοσμένο σχεδόν σε όλες τις χροιές τόνων του δέρματος, περιλαμβανομένου και του πολύ σκούρου.

Μοβ, ροζ: Οι απαλές αποχρώσεις έχουν κρύα εμφάνιση, οι πιο σκούρες είναι πιο ζεστές. Το μοβ και το ροζ δεν ταιριάζει στο κηλιδωμένο δέρμα με κόκκινους τόνους.

Κόκκινο: Το κόκκινο είναι ζεστό, συναρπαστικό χρώμα, εύκολο και αυτό για πολλούς ανθρώπους. Να είστε προσεχτικοί με τους χαμηλούς τόνους των συγκεκριμένων αποχρώσεων, γιατί μπορεί να μην ταιριάζουν στην κοκκινωπή χροιά του δέρματος. Οι φακίδες θα γίνουν πιο σκούρες όταν το κόκκινο αντανακλάται στο πρόσωπο.

Μαύρο: To μαύρο θεωρείτε φυσικό χρώμα και συνδυάζεται καλά με όλες τις χροιές του δέρματος. Ένα μαύρο μαλλί θα δημιουργήσει εκτυφλωτική αντίθεση με το φωτεινό δέρμα. Αν το δέρμα και τα μαλλιά είναι σκούρα, προτιμήστε χρωματιστά φουλάρια για εντυπωσιακό πρόσωπο.


Μαύρο μπλε: Είναι κρύο χρώμα. Φέρνει χρώμα στο φωτεινό δέρμα και επαυξάνει τα σκουρότερα.

Άσπρο ή γκρι: Το άσπρο και το γκρι θεωρείτε φυσικό χρώμα και αυτό συνδυάζεται καλά σχεδόν με όλες τις χροιές του δέρματος.

Ξανθό: Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις, όπως το καφέ και το κόκκινο. Αν έχεις φωτεινό τόνο δέρμα θα ακτινοβολείς με ένα απαλό ανοιχτό ξανθό. Αν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα, διάλεξε ένα χρυσό ξανθό για ένα πιο φυσικό look.

Μην ξεχνάτε πως αυτό που μας ταιριάζει απόλυτα είναι το χρώμα με το οποίο γεννηθήκαμε. Το φυσικό μας δηλαδή. Απλώς τονίστε το με βαφές για λάμψη και διάρκεια. Η ριζική αλλαγή χρώματος, από μελαχρινή σε ξανθιά και το αντίθετο δεν είναι κακό. Μια αλλαγή μπορεί να την χρειάζεστε για να ανανεωθείτε.



Οι Ελληνίδες συνήθως έχουν σταρένιες επιδερμίδες και λατρεύουν το ξανθό. Εδώ θα πρέπει να προσέξουν πολύ την απόχρωση που θα διαλέξουν. Ελληνίδες με ανοιχτά μάτια διαλέξτε μια πιο σκούρα απόχρωση ξανθού κοντά στο πρόσωπο για να αναδειχτούν τα μάτια σας. Ελληνίδες με σκούρα μάτια και σταρένια επιδερμίδα διαλέξτε ένα μεσαίο ξανθό με ανοιχτό χρώμα ξανθού.

Εδώ θα προσθέσω το εξής: Οι γυναίκες με ανοιχτή επιδερμίδα είναι τυχερές. Ότι απόχρωση και να διαλέξετε θα σας ταιριάζει. Η επιδερμίδας σας λειτουργεί σαν ένας καμβάς που μπορείτε να χρωματίσετε ότι θέλετε!

Το χρώμα μαλλιών πρέπει να ταιριάζει με το μακιγιάζ που χρησιμοποιούμε, διαβάστε το άρθρο Μακιγιάζ Για Όλες Τις Εποχές για περισσότερες συμβουλές. Αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα μάθετε πώς να Αναζωογονήσετε Τα Μαλλιά Σας Στο Σπίτι.


Ελπίζω να πήρατε μια βοήθεια για το πώς να διαλέξετε το σωστό χρώμα για τα μαλλιά σας. Όπως και να έχει η επιλογή είναι δική σας.
Διαλέξτε Το Σωστό Χρώμα Μαλλιών Διαλέξτε Το Σωστό Χρώμα Μαλλιών Reviewed by Modern Greek Woman on Οκτωβρίου 22, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.