}); Τι Χρώμα Κραγιόν Να Διαλέξω Για Το Ρεβεγιόν; - Modern Greek Woman

Τι Χρώμα Κραγιόν Να Διαλέξω Για Το Ρεβεγιόν;

Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας των γιορτών. Με την κατάλληλη επιλογή χρώματος κραγιόν θα αναδείξετε το μακιγιάζ σας για να κάνετε την διαφορά στο ρεβεγιόν και όχι μόνο. Τι χρώμα όμως ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας;

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ




ΚΑΦΕ

Η μόδα των 90’s με το καφέ χρώμα θα κάνει την διαφορά στα χείλη, φαίνεται σαν να μην έφυγε ποτέ. Αν και θα είναι πάντοτε ένα παράξενο χρώμα, ταιριάζει πολύ στις σιταρένιες επιδερμίδες και συνδυάζεται εκπληκτικά με μπρονζέ πούδρα. Δοκιμάστε το και μην το φοβάστε!

Συμβουλή:

Μην το δοκιμάσεις αν δεν έχεις σούπερ λευκά δόντια, γιατί αναδεικνύει τις κιτρινίλες.

WILD ΧΡΩΜΑ

Οι πιο εκκεντρικές αποχρώσεις κραγιόν όπως το βυσσινί, μπορντό, μπλε ή το μαύρο, αποτελούν πάντα σούπερ απλό για τις πιο εκκεντρικές ή ροκ εμφανίσεις σας. Συνδυάστε το με τέλεια σχηματισμένα χείλη.

Συμβουλή:

Να ελέγχετε πάντα τα δόντια σας μετά την εφαρμογή ενός σκούρου χρώματος κραγιόν.

ΡΟΖ

Το ροζ κραγιόν ταιριάζει σε όλες και ιδιαίτερα σε όσες έχουν σούπερ διαφανή και λευκή επιδερμίδα. Αν το δικό σας δέρμα είναι σκουρόχρωμο, ένας πιο φούξια τόνος θα αναδείξει καλύτερα την επιδερμίδα σας.

Συμβουλή:

Για ένα πιο φρέσκο λουκ ταιριάξτε το με την απόχρωση του ρουζ σας ή χρησιμοποιήστε το κραγιόν σαν ρουζ βάζοντας λίγο στα μάγουλά σας και απλώστε το με τα δάχτυλα.


NUDE

Το κραγιόν σε φυσική απόχρωση έρχεται κατευθείαν από τα 70’s, συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα και προβάλει την αίσθηση της ξεγνοιασιάς. Μπορεί να έχει και σούπερ σέξι αποτελέσματα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί φανταστικά με πάρα πολύ έντονο βλέμμα.

Συμβουλή:

Αν αγαπάς το nude κραγιόν και έχεις λεπτά χείλη, μπορείς να τους δώσεις λίγο περισσότερο όγκο με ένα nude μολύβι και λίγο γκλος.

ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι το «μικρό μαύρο φόρεμα» των κραγιόν και αλλάζει όλο το λουκ αμέσως. Το αγαπάμε όλες, γιατί αν και κλασικό είναι πάντα εντυπωσιακό και αισθησιακό. Ταιριάξτε το με εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις απλώς με λίγο μέικ απ και μια στρώση μάσκαρα.

Συμβουλή:

Το κόκκινο κραγιόν θέλει τέλειο περίγραμμα με μολύβι στην ίδια απόχρωση και σε καμία περίπτωση αύξηση του μεγέθους των χειλιών. Άλλωστε το κόκκινο κραγιόν πρωταγωνιστεί στο πρόσωπο ακόμα κι αν τα χείλη σου είναι μικρά.


Διαβάστε στο άρθρο Μακιγιάζ Για Όλες Τις Εποχές τον οδηγό για τα κραγιόν συνδυασμένα με το χρώμα των μαλλιών.

Λάμψτε λοιπόν στο ρεβεγιόν και στις εκδηλώσεις που θα παρευρεθείτε διαλέγοντας το σωστό χρώμα κραγιόν που σας ταιριάζει. Σας εύχομαι καλές γιορτές!
Τι Χρώμα Κραγιόν Να Διαλέξω Για Το Ρεβεγιόν; Τι Χρώμα Κραγιόν Να Διαλέξω Για Το Ρεβεγιόν; Reviewed by Modern Greek Woman on Δεκεμβρίου 19, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.