}); 3 Σπιτικές Μάσκες Ομορφιάς Και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης Για Άντρες - Modern Greek Woman

3 Σπιτικές Μάσκες Ομορφιάς Και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης Για Άντρες

Υπάρχουν τρόφιμα στο ψυγείο μας και στα ντουλάπια μας που αν τα χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Εσείς οι άντρες, τι θα λέγατε αν την μπίρα που πίνετε να την χρησιμοποιούσατε κατευθείαν στο δέρμα σας ως μάσκα ενυδάτωσης;  Εσείς οι γυναίκες τι θα λέγατε αν χρησιμοποιούσατε 2 μόνο υλικά για να μακρύνουν τα μαλλιά σας;

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Γιατί να πηγαίνετε στα εμπορικά κέντρα να αγοράζετε πανάκριβα προϊόντα για να καταπολεμήσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή για να  ενυδατώσετε το δέρμα σας; Εφόσον η λύση… είναι η φύση! Λοιπόν μην καθυστερείτε άλλο, ανοίξτε το ψυγείο και ξεκινήστε!



ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Υλικά:

  • 2 φέτες αγγούρι
  • ¼ μήλο
  • ½ πατάτα
  • 2 κάψουλες βιταμίνη Ε και βιταμίνη Α (όπου θα προμηθευτείτε από το φαρμακείο)


Παρασκευή:

Αφού καθαρίσετε το αγγούρι, το μήλο και την πατάτα, τα χτυπάτε ελαφρά στο μπλέντερ και κατόπιν προσθέτετε το περιεχόμενο των καψουλών των Βιταμινών Α και Ε και συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.

Εφαρμογή:

Εφαρμόστε τη μισή ποσότητα μάσκας στο κάθε μάτι στην περιοχή γύρω από τα βλέφαρα και αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά.

*Σε περίπτωση που σας περισσέψει λίγη ποσότητα μάσκας, σκεπάστε τη και φυλάξτε τη στο ψυγείο για 2 μέρες.




ΜΑΣΚΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Υλικά:
  • 1 κουταλιά της σούπας ξανθιά μπίρα
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
  • 1 ασπράδι αυγού

Παρασκευή:

Ρίξτε στο μπλέντερ με σειρά το ασπράδι αυγού, την μπίρα, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια προσθέστε το γιαούρτι και χτυπήστε όλα τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι το μείγμα να φαίνεται ομοιογενές.

Εφαρμογή:

Απλώστε τη μάσκα ομοιόμορφα στο πρόσωπο, αφού το έχετε βρέξει με χλιαρό νερό. Αφήστε τη να δράσει για 25 - 30 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε τη με χλιαρό νερό. Αφού έχει ξεπλυθεί τελείως, ρίξτε στο πρόσωπο αρκετό κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι του δέρματος.

*Σε περίπτωση που περισσέψει λίγη  ποσότητα μάσκας, σκεπάστε τη και φυλάξτε τη στο ψυγείο για 2 μέρες.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα στο άρθρο Φροντίδα Για Τον Άντρα



ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Υλικά:
  • 1 μικρό αγγουράκι με την φλούδα
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 5 μεγάλες ώριμες φράουλες
  • 1 αυγό
  • 50 γρ. αμύγδαλα με τη φλούδα
  • 2 κουταλιές βρώμη ψιλοκομμένη.

Παρασκευή:

Χτυπήστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να φτάσουν στο μέγεθος της άμμου. Έπειτα βγάλτε τα από το μπλέντερ και ρίξτε το αγγούρι καλά πλυμένο και σκουπισμένο και πολτοποιήστε τα. Προσθέστε τις φράουλες, το αυγό και το γιαούρτι και χτυπήστε τα για 5 λεπτά. Τέλος προσθέστε τα αμύγδαλα και τη βρώμη και χτυπήστε για ακόμη 5 λεπτά.

Εφαρμογή:

Βρέξτε το πρόσωπο σας με λίγο νερό και απλώστε την απολεπιστική κρέμα με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο εκτός της περιοχή των ματιών. Κάντε ελαφρύ μασάζ, ενώ επιμείνετε ιδιαίτερα στην περιοχή ανάμεσα στα φρύδια, γύρω από την μύτη, το στόμα και το πηγούνι. Ξεπλυθείτε καλά με αρκετό χλιαρό νερό και συνεχίστε το ξέπλυμα με κρύο νερό για να σφίξουν οι πόροι. Σκουπίστε το πρόσωπο με καθαρό απορροφητικό χαρτί και μετά από 10 λεπτά εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα.

*Σε περίπτωση που περισσέψει μικρή ποσότητα κρέμας, σκεπάστε τη και φυλάξτε τη στο ψυγείο για 2 μέρες.

*Συνιστάται η χρήση της απολεπιστικής κρέμας το βράδυ πριν τον ύπνο για να αποφευχθούν πιθανοί ερεθισμοί από το μακιγιάζ ή την ηλιακή ακτινοβολία.



ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΕΜΑ

Υλικά:
  • ¾ του φλιτζανιού λάδι ελιάς
  • 1 ολόκληρο αυγό

Παρασκευή:

Χτυπάτε στο μπλέντερ το λάδι και το αυγό για 3 λεπτά. Βάζετε την μάσκα σε βαθύ μπολ.

Εφαρμογή:

Με τη βοήθεια μιας μυτερής τσατσάρας χωρίστε τα μαλλιά από το μέτωπο προς τα πίσω σε παράλληλες γραμμές και τοποθετείστε τη μάσκα πρώτα στις ρίζες των τριχών με τη βοήθεια του πινέλου. Στο τέλος απλώστε την υπόλοιπη μάσκα σε όλο το κεφάλι και κάντε ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων για 5 λεπτά.

Σκεπάστε τα μαλλιά σας με σελοφάν και αφήστε τη μάσκα για 2-3 ώρες. Επειδή η μάσκα πρέπει να δράσει αρκετές ώρες προτείνω να την κάνετε το Σαββατοκύριακο και ακόμα καλύτερα να την εφαρμόσετε το βράδυ πριν τον ύπνο, αφού στρώσετε δύο παλιές πετσέτες για να μη λερώσετε το μαξιλάρι σας.

Επειδή η συγκεκριμένη μάσκα είναι πολύ λιπαρή, πρέπει να επιμείνετε πολύ στο ξέβγαλμα. Ξεκινήστε απλώνοντας πρώτα το σαμπουάν στις ρίζες και σε όλο το κεφάλι και κατόπιν ρίξτε το νερό. Αυτήν την διαδικασία πρέπει να την επαναλάβετε τουλάχιστον 4 φορές μέχρι να αισθανθείτε ότι έχει φύγει τελείως το λάδι από τα μαλλιά.

*Μην ανησυχήσετε αν για μια εβδομάδα τα μαλλιά σας είναι ελαφρώς λιπαρά! Ίσως χρειαστεί να τα πλύνετε συχνότερα την εβδομάδα αυτήν.


Γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιήστε αυτές τις σπιτικές μάσκες ομορφιάς για να λάμψει το δέρμα σας και πείστε τον άντρα σας να κάνει την συγκεκριμένη μάσκα ενυδάτωσης εξηγώντας του ότι είναι από τις οικονομικότερες και απόλυτα φυσικές.

Διαβάστε επίσης το σχετικό άρθρο Σπιτικές Μάσκες Και Πίλινγκ Προσώπου

Μην ξεχνάτε γυναίκες και άντρες να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας κάθε μέρα και να την προστατεύετε από τον ήλιο. Για την απολέπιση προσώπου συνιστώ 2 - 3 φορές την εβδομάδα για να απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, έτσι διεισδύουν καλύτερα οι μάσκες και οι κρέμες, και επιπλέον το δέρμα είναι πιο καθαρό και λαμπερό!
3 Σπιτικές Μάσκες Ομορφιάς Και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης Για Άντρες 3 Σπιτικές Μάσκες Ομορφιάς Και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης Για Άντρες Reviewed by Modern Greek Woman on Φεβρουαρίου 07, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.