}); 15 + 1 Ρομαντικές Ιδέες Του Αγ. Βαλεντίνου Για Εκείνον - Modern Greek Woman

15 + 1 Ρομαντικές Ιδέες Του Αγ. Βαλεντίνου Για Εκείνον

Γιορτάστε τον έρωτα με τον αγαπημένο σας την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με μερικές καταπληκτικές ιδέες. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι ακριβό ή περίπλοκο, κάντε το μέσα απ' την καρδιά σας. Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσετε ο ένας στον άλλο πόσο σημαντικό κομμάτι είναι στην ζωή σας και ότι παραμένετε ακόμα ερωτευμένοι.

ΚΑΡΔΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σας επιτρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό. Είτε πρόκειται για ένα αναμμένο κερί στο βραδινό γεύμα, ή για να ντυθείτε με ένα ωραίο φόρεμα για μια ξεχωριστή νύχτα βγαίνοντας, επωφεληθείτε αυτή την ευκαιρία και δείξτε σε εκείνον πόσο τον νοιάζεστε.


Παρακάτω θα διαβάσετε μερικές ρομαντικές ιδέες για τον σύντροφό σας ώστε να τον εντυπωσιάσετε, αλλά να θυμάστε ότι εσείς ξέρετε τον τύπο του και τι του αρέσει. Εάν σας αρέσουν, αλλάξτε τις σύμφωνα με το γούστο του έτσι ώστε να προσαρμοστούν στα θέλω του.

1) Στείλτε του λουλούδια

Είπε ποτέ κανείς ότι τα λουλούδια δεν αρέσουν στους άντρες; Μερικοί άντρες μπορεί να αναστατωθούν εάν τους στείλετε λουλούδια, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που θα το εκτιμήσουν. Δεν ξέρω γιατί πολλές γυναίκες νομίζουν ότι τα λουλούδια είναι μόνο για τις γυναίκες. Όταν στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί άντρες που τους αρέσει να τους στέλνουν λουλούδια με ένα αρκουδάκι στο γραφείο τους. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος ώστε να του δείξετε πόσο πολύ το κορίτσι του νοιάζεται για εκείνον. Έτσι εάν σκέφτεστε ότι δεν θα του αρέσει να του στείλετε λουλούδια στην δουλειά, ίσως θα πρέπει να το καλοσκεφτείτε. Έτσι θα του δείξετε ότι τον σκέφτεστε και τον αγαπάτε. Μην ξεχάσετε να γράψετε στην κάρτα ότι αισθάνεστε.

2) Βραδινό γεύμα

Ποιό είναι το αγαπημένο του φαγητό; Μαγειρέψτε του κάτι που λατρεύει. Μην ξεχάσετε να γίνεται δημιουργική. Τα κεριά είναι πάντα ένα συν για ένα ρομαντικό γεύμα με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί. Φτιάξτε του και το γλυκό που προτιμάει αν δεν σας είναι κόπος ή αγοράστε το απ' το ζαχαροπλαστείο. Μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι!

3) Άδειο μεσημεριανό μπολάκι

Αφήστε κενό το μεσημεριανό του γεύμα στο μπολάκι, βάλτε κάτι άλλο μέσα ώστε να έχει βάρος, τυλιγμένο ώστε να μην φαίνεται και κάντε του μια έκπληξη που δεν θα περιμένει. Εμφανιστείτε στη δουλειά του την ώρα του μεσημεριανού γεύματος με το αγαπημένο του φαγητό και φρούτο.



4) Υπενθυμίστε του το μέρος

Είχατε ποτέ τα δυο σας ένα ξεχωριστό μέρος; Πάρτε το αυτοκίνητο, δέστε του τα μάτια και κάντε του έκπληξη πηγαίνοντας σε αυτό το σημείο ώστε να ξαναθυμηθείτε και να νιώσετε ξανά όπως τότε.

5) Σημειώματα αγάπης

Οι σημειώσεις αγάπης είναι υπέροχες. Ξεκινήστε το πρωινό του με ένα μικρό σημείωμα στο αυτοκίνητο, έπειτα στο μεσημεριανό του γεύμα. Αφήστε τα όπου μπορεί να τα βρει όλη την ημέρα ώστε να τον οδηγήσουν σε κάτι ξεχωριστό δικό σας.


6) Ξεκουράστε τον

Εάν ο σύντροφός σας είναι πολυάσχολος και κουράζετε καθημερινά δώστε του εκείνη την ημέρα ηρεμία και ξεκουράστε τον. Οδηγείστε εσείς εκείνη τη μέρα, κάντε εσείς όλες τις δουλειές του σπιτιού, πάρτε τα παιδιά από το σχολείο, κάντε του ένα χαλαρωτικό μασάζ και οτιδήποτε άλλο που μπορείτε να σκεφτείτε.

7) Ντυθείτε όμορφα και περιποιηθείτε

Ντυθείτε κατάλληλα για εκείνον. Είτε εάν βγείτε για βραδινό γεύμα είτε για ποτό ντυθείτε λίγο πιο αισθησιακά από ότι συνήθως. Υπενθυμίστε του πόσο καταπληκτική φαίνεστε όμορφα ντυμένη με ένα κατάλληλο μακιγιάζ. 

Διαβάστε ποιό είναι το Μακιγιάζ Για Όλες Τις Εποχές στο σχετικό άρθρο.


8) Φλερτάρετέ τον

Διασκεδάστε και φλερτάρετε τον. Εάν είστε παντρεμένοι για πολύ καιρό αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω ώστε να τον φλερτάρετε ακόμα περισσότερο. Παραμερίστε τις ευθύνες για εκείνη τη μέρα. Ζήστε ξεχωριστά την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου ώστε να αφοσιωθείτε στον δεσμό σας. Πείτε στην δουλειά ότι είστε άρρωστοι και βγείτε μια βόλτα έξω, μείνετε στο σπίτι στο κρεβάτι όλη την ημέρα, κάντε κάτι διασκεδαστικό όπως όταν κάνατε όταν πρωτογνωριστήκατε. Επειδή έχετε παντρευτεί ή είστε μαζί αρκετό καιρό δεν σημαίνει ότι η σπίθα πρέπει να σβήσει.

9) Μετατρέψτε το σπίτι σας σε κάτι ξεχωριστό

Εάν αποφασίσετε να αποφύγετε την έξοδο την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε μερικά κεριά και να διακοσμήσετε τον χώρο στο μέγιστο. Σηκωθείτε νωρίς αφότου το ταίρι σας φύγει για δουλειά και ξεκινήστε να δημιουργήσετε το απόλυτο σκηνικό. Καλύμματα, άνετα μαξιλάρια, διακοσμητικά με καρδούλες, κεριά, και χαμηλός φωτισμός είναι ο κατάλληλος τρόπος για αυτή τη γιορτή. Μην ξεχάσετε να βάλετε ρομαντική μουσική, βάλτε τραγούδια που έχουν νόημα για εσάς και το ταίρι σας. Προμηθευτείτε επίσης αρωματικά έλαια (συμβουλευτείτε και το άρθρο Αρωματοθεραπεία), λάδι για μασάζ, σοκολατάκια με φράουλες σε σχήμα καρδιάς, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί το δημιουργικό μυαλό σας.

10) Βάλτε την δική σας πινελιά στο δώρο

Κάντε το δώρο σας ξεχωριστό με το δικό σας στυλ. Είτε το δώρο είναι ένα ρολόι ή ένα μαχαίρι μπορείτε να φτιάξετε το περιτύλιγμα μόνες σας. Πάρτε ένα απλό κουτί και βάλτε το δώρο μέσα. Μετά πάρτε παλιά περιοδικά και φτιάξτε το περιτύλιγμα με μερικές σελίδες. Κόψτε μερικά κομμάτια σε σχήμα καρδιάς από τις υπόλοιπες σελίδες και κολλήστε τα πάνω στο υπόλοιπο περιτύλιγμα. Ψεκάστε το με το άρωμα σας ώστε να μυρίζει όπως εσείς.


11) Σερβίρετε το πρωινό του στο κρεβάτι

Σε ποιόν δεν αρέσει να τον σερβίρουν στο κρεβάτι μόλις ξυπνήσει; Ξυπνήστε νωρίτερα από εκείνον φτιάξτε του ένα πλούσιο πρωινό, βάλτε και ένα τριαντάφυλλο σε ένα μικρό βάζο και ξυπνήστε τον με ένα φιλί. Μια γλυκιά καλημέρα θα τον περιμένει.

12) Κόκκινο κραγιόν

Γράψτε κάτι ρομαντικό στον καθρέφτη του μπάνιου. Κάτι με πάθος που να τον κάνει να ξέρει ότι τον σκέφτεστε και τον θέλετε πολύ.

13) Κάντε ένα χαλαρωτικό μασάζ

Κάντε τον να χαλαρώσει με ένα μασάζ με αισθησιακά έλαια και περιποιηθείτε τον ώστε να του δείξετε πόσο νοιάζεστε για εκείνον.

14) Γίνετε προκλητική και ρομαντική

Εάν είστε μαζί ή παντρεμένοι για αρκετό χρονικό διάστημα, γνωρίζετε τι του αρέσει πιο πολύ. Είτε εάν είναι κάτι πιο προκλητικό, κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι, ή απλά να φορέσετε τα εσώρουχα που εκείνος προτιμάει, η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι η μέρα που πρέπει να το διασκεδάσετε λίγο περισσότερο. Αφήστε τις καθημερινές ρουτίνες και κάντε κάτι για να κρατήσετε τον έρωτα σας ζωντανό.



15) Εκφραστείτε στοργικά

Κρατήστε το χέρι του ενώ είστε έξω, δώστε του πολλές ζεστές αγκαλιές. Η αγάπη και η στοργή είναι πάντα ένας υπέροχος τρόπος να του δείξετε πόσο τον νοιάζεστε.

16) Πείτε του σ' αγαπώ

Ξυπνήστε τον όταν το ρολόι πάει δώδεκα τα μεσάνυχτα για να του πείτε πόσο ερωτευμένη είστε μαζί του και πόσο πολύ τον αγαπάτε. Έτσι εσείς θα είστε η πρώτη που θα του το πει αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τελικά δεν είναι τόσο τα χρήματα που ξοδεύετε για τον άντρα σας, είναι η πράξη που θα κάνετε για εκείνη τη γιορτή. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, και μόνο εσείς ξέρετε τι αρέσει σε εκείνον. Μη διστάσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο. Διασκεδάστε το και κάντε κάτι που ξέρετε ότι θα αγγίξει την καρδιά του. Είναι σημαντικό ο έρωτας να μένει ζωντανός, είναι όμως εύκολο να ξεθωριάσει όταν έχετε παιδιά, εργάζεστε, και παρασύρεστε από τις καθημερινές ρουτίνες. Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι η μέρα που πρέπει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε εσείς και το ταίρι σας. Βάλτε τα παιδιά για ύπνο από νωρίς και χαρείτε ένα όμορφο βράδυ με τον αγαπημένο σας. Εάν βάλετε λίγη φαντασία και αφιερώσετε λίγο χρόνο θα βρείτε κάποιες όμορφες και ρομαντικές ιδέες για την γιορτή του έρωτα.



Γράψτε στα σχόλια διάφορα πράγματα που έχετε κάνει για τον σύντροφό σας στο παρελθόν ή κάτι που θα θέλατε να μοιραστείτε. Ποια ιδέα σας άρεσε περισσότερο;
15 + 1 Ρομαντικές Ιδέες Του Αγ. Βαλεντίνου Για Εκείνον 15 + 1 Ρομαντικές Ιδέες Του Αγ. Βαλεντίνου Για Εκείνον Reviewed by Modern Greek Woman on Φεβρουαρίου 13, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.