}); 6 Λάθη Ομορφιάς Του Χειμώνα Και Πώς Να Τα Διορθώσετε - Modern Greek Woman

6 Λάθη Ομορφιάς Του Χειμώνα Και Πώς Να Τα Διορθώσετε

Όταν έχει κρύο έξω (και μέσα στο σπίτι) έχουμε την τάση να μένουμε κάτω από την κουβέρτα μας περισσότερο, να κάνουμε ζεστά ντους με περισσότερη διάρκεια, και να αμελούμε την πρωινή μας ρουτίνα ομορφιάς όταν έχουμε καθυστερήσει.

ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ

Αλλά είναι σημαντικό να φροντίζουμε το δέρμα μας κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών, ώστε να μην καταλήξουμε με λεπιοειδές δέρμα, σκασμένες φτέρνες, και με ξηρά μαλλιά πριν την άνοιξη.

Διαβάστε για τα λάθη ομορφιάς που ίσως κάνετε κάθε χειμώνα και πώς να τα διορθώσετε.


1. Παραμελείς τα πόδια σου

Παρά το γεγονός ότι είναι κρυμμένα στις παχιές κάλτσες, τα τραχιά πόδια δεν είναι όμορφα στην αίσθηση και θα είναι δύσκολο να ανακτηθούν για την άνοιξη εάν δεν τα διατηρήσετε σωστά. Όταν κάνετε πεντικιούρ (εκτός εάν πηγαίνετε και πληρώνετε για να σας κάνουν συχνά), βρείτε τον χρόνο να αφαιρέσετε τους κάλους και την ξηροδερμία με μια πέτρα απολέπισης κάλους όπως μια ελαφρόπετρα. Και μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε το δέρμα σας! Βάλτε μία λοσιόν σωμάτων στα πόδια και στις φτέρνες σας.

2. Δεν φοράς αδιάβροχο μακιγιάζ

Η αδιάβροχη μάσκαρα μπορεί να είναι κάτι για το καλοκαίρι σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια πισίνα, αλλά ο κρύος καιρός και ο αέρας μπορεί να σας αναγκάσει να δακρύσετε και με τη σειρά τους προκαλούν το μακιγιάζ σας να τρέξει. Φορέστε αδιάβροχη μάσκαρα και eyeliner που θα παραμείνει όπως πρέπει όλη την ημέρα. Αλλά μην ξεχάσετε να το βγάλετε πριν από κάθε νύχτα πριν πάτε για ύπνο.

Μάθετε ποιο είναι το Μακιγιάζ Για Όλες Τις Εποχές στο σχετικό άρθρο.

3. Κάνεις πολύ ώρα καυτά ντους

Μπορεί ένα εικοσάλεπτο καυτό ντους γεμάτο ατμούς να φαίνεται ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσει κανείς το πρωί, και όμως κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στο δέρμα σας. Το καυτό νερό στεγνώνει το δέρμα σας, καθιστώντας πιο δύσκολο να διατηρήσει την υγρασία όταν θα βγείτε έξω. Χαμηλώστε την θερμοκρασία και συντομεύστε το χρόνο του ντους σας.


4. Δεν πίνεις αρκετό νερό

Το χειμώνα οι περισσότεροι καταναλώνουν λιγότερο νερό απ' ότι τις άλλες εποχές, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό. Η έλλειψη νερού στον οργανισμό έχει ως αποτέλεσμα την αφυδάτωση και έτσι το δέρμα σκάει. Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να απαλλάξει τις τοξίνες και να ενυδατώνεται σωστά.

5. Ξεχνάς την προστασία από τον ήλιο

Μπορεί να κάνει κρύο έξω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ήλιος δεν επηρεάζει το δέρμα σας. Όταν βρίσκεστε έξω απροστάτευτες ο ήλιος σιγά-σιγά βλάπτει το δέρμα σας, ακόμα κι αν είστε μόνο έξω για 30 λεπτά. Για το καλό του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε αντηλιακή κρέμα για το πρόσωπο ή μια ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε σε μια ηλιόλουστη χώρα ακόμα και τον χειμώνα.


6. Φτιάχνεις τα μαλλιά σου χωρίς προστατευτικό θερμότητας

Κατά την διάρκεια του χειμώνα φτιάχνουμε τα μαλλιά μας με εργαλεία θερμότητας συχνότερα απ' ότι τα αφήνουμε να στεγνώσουν μόνα τους. Χρησιμοποιώντας πιστολάκι μαλλιών, τοστιέρες, και ψαλίδια για μπούκλες χωρίς οποιοδήποτε είδος προστατευτικού θερμότητας θα οδηγήσουν σε ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ψεκάστε ένα προστατευτικό θερμότητας στην υγρή τρίχα σε νωπά μαλλιά πριν το styling.


Μην ξανακάνετε λοιπόν τα ίδια λάθη ομορφιάς αυτόν τον χειμώνα διότι τώρα πλέον γνωρίζετε πώς να τα διορθώσετε.
6 Λάθη Ομορφιάς Του Χειμώνα Και Πώς Να Τα Διορθώσετε 6 Λάθη Ομορφιάς Του Χειμώνα Και Πώς Να Τα Διορθώσετε Reviewed by Modern Greek Woman on Ιανουαρίου 11, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Blogger.